Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille ja aina ilmainen 14 päivän palautus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

TÄRKEIMMÄT TIEDOT MERINOVILLASTA

Merinolampaat ovat yksi vanhimmista ja sitkeimmistä lammasroduista koko maailmassa.
Mutta mikä tekee niistä niin erityisiä?

Merinolampaat ovat vuosisatojen aikana sopeutuneet selviämään niin kirpeästä kylmyydestä kuin äärimmäisestä kuumuudesta. Merinolampaiden villan luontainen lämmönsäätelykyky mahdollistaa niiden selviämisen jopa yli 40 asteen lämpötilassa. Se mikä toimii eläimille, toimii usein myös ihmisille. Tässä onkin merinovillan tärkein etu – se viilentää lämpimissä olosuhteissa ja lämmittää kylmissä. Se ei kutita ja sen antibakteeriset ominaisuudet vähentävät hajuhaittoja.

Kaikki super.natural vaatteissa käytetty merinovilla on tuotettu vastuullisesti eikä käytössä ole esim. mulesing-villaa. super.natural on mukana Bluesign®-ohjelmassa kestävän ja vastuullisen tekstiilituotannon takaamiseksi.

Lue lisää vastuullisesta super.natural merinovillavaatteiden tuotannosta
Tavallisen villan ominaisuuksia ovat kutiava, hitaasti kuivuva ja vaativa huollettavuus. Merinovillan ominaisuuksia ovat se, ettei se kutia, lämmönsäätelyky säilyy märkänäkin, antibakteerisuus ehkäisee hajuja ja merinolla on luontainen uv-suoja.

ME YHDISTÄMME PARHAAT OMINAISUUDET

Merinovilla ja tekninen kuitu kuten polyesteri täydentävät toisiaan täydellisesti tarjoten maksimaalisen mukavuuden ja toiminnallisuuden. Klassinen super.natural materiaaliyhdistelmä eliminoi molempien kuitujen heikkoudet.

super.naturalin edut taulukossa, nopeasti kuivuva, kestävä, helppohoitoinen, rumpukuivattava, muotoonsa palautuva, ei kutita, antibakteerinen, hajuton, lämmönsäätelykyky myös kosteana, luontainen uv-suoja.

SUPER.NATURAL vaatteiden edut

supernatural merinovillavaate lämmittää kun on kylmä ja viilentää kun on kuuma

Lämmönsäätely

Merinovilla säätelee lämpötilaa: se viilentää kuumissa lämpötiloissa ja aktiivisen liikkumisen aikana sekä lämmittää kylmällä tai tauon aikana.

supernatural merinovillamateriaali ei kutita

Ei kutita

Materiaalit tiukasti yhdistävä neulos luo super.natural vaatteen kankaalle äärimmäisen pehmeän pinnan, joka ei kutita ja on todella miellyttävän tuntuinen.

supernatural merinovillamateriaaliin ei muodostu käytössä ikäviä hajuja.

Ei haise

Merinovillasta luonnollisesti löytyvän keratiini entsyymin antibakteerinen vaikutus ehkäisee epämiellyttävien hajuhaittojen syntyä – jopa voimakkaan hikoilun tai lukuisten vaatteen käyttökertojen jälkeen.

supernatural merinomateriaalin kosteudensiirtokyky mahdollistaa nopean kuivumisen

pysyy kuivana

Merinovilla voi imeä itseensä kosteutta jopa kolmanneksen omasta painostaan, kun taas tekninen kuitu kuten polyesteri nopeuttaa kosteuden haihtumista materiaalista. Tämä yhdistelmä tarjoaa optimaalista mukavuutta - ilman jälkiä kosteudesta.

supernatural merinovillavaate kestää normaalia konepesua.

Konepestävä

Innovatiivinen kuituyhdistelmä kestää jopa 40°C pesua – ilman tarvetta käyttää erillisiä villanpesuaineita. super.natural merinosekoite on uskomattoman helppohoitoinen.

supernatural merinovillavaate kestää rumpukuivausta

Rumpukuivattava

Synteettiset kuidut tukevoittavat materiaalia niin, että super.natural tuotteet voi kuivata kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa.

supernatural merinovillavaate säilyttää muotonsa

Säilyttää muotonsa

Sekoitemateriaali yhdistää merinovillan luonnollisen elastisuuden teknisen kuidun kuten polyesterin erinomaiseen kestävyyteen mahdollistaen loistavan muotonsa pitävyyden sekä pitkäikäisyyden super.natural tuotteille.

MIHIN KÄYTTÖÖN SUPER.NATURAL SOPII

Aktiivisen elämäntyylin osana, super.natural luo tasapainoa luonnon ja teknologian välille sekä sopii loistavasti eri tilanteiden vaatetukseen. super.natural tuotteet ovat täydellinen kumppani jokapäiväiseen elämään työpalavereista ja kesäisestä ulkoilusta talviurheiluun ja kuntosalin hikiurheilusta rauhalliseen joogaan.

super.natural mallistosta löytyvät sopivat vaatteet lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. super.natural alusasuja tehdään kolmessa eri paksuusluokassa, joten niistä löytyvät sopivat kesän lämpimistä säistä talven paukkupakkasiin.

10% alennus ensimmäisestä tilauksesta!