Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille ja aina ilmainen 14 päivän palautus!

0

Ostoskorisi on tyhjä


Vastuullinen tuotanto

super.natural on mukana Bluesign® ohjelmassa varmistaakseen vaatteidensa kestävän ja vastuullisen tuotantoprosessin. super.natural tuotteiden valmistuksessa pyritään minimoimaan ympäristölle, ihmisille ja eläimille aiheutuvat haitat.

Kaikki super.natural vaatteissa käytettävä merinovilla on tuotettu vastuullisesti eikä käytössä ole esim. mulesing-villaa.

supernatural vaatteiden tuotannossa ei käytetä mulesing-merinovillaa

Ei mulesing-merinovillaa

Mulesing on erittäin kivulias lampaille tehtävä toimenpide, joka on käytössä erityisesti Australiassa. Mulesing toimenpiteessä lampaan peräaukon ympäriltä poistetaan ihoa, jotta ihoalueen villassa elävien loiseläinten kasvu saadaan estettyä. Mulesing on erittäin kiistanalainen toimenpide ja se on erittäin kivulias eläimille. super.natural ei käytä tuotteissaan merinovillaa, joka on tuotettu mulesing-menetelmää käyttämällä. Varmistuakseen siitä, että käyttämässään merinovillassa ei ole mulesing-villaa, käyttää super.natural ainoastaan Afrikassa valvotusti tuotettua villaa. Kyseisiä loiseläimiä ei esiinny Afrikassa, joten mulesing-toimenpide on siellä kiistanalaisuutensa lisäksi myös tämän takia tarpeeton.


bluesign system partner

SUPER.NATURAL ON BLUESIGN® PARTNERI

Valmistamme kaikki tuotteemme kestävästi ja vastuullisesti.

5 BLUESIGN® PERIAATETTA

Resurssien tuottavuus
Kuluttajaturvallisuus
Veteen joutuvat päästöt
Ilmaan joutuvat päästöt
Työterveys ja -turvallisuus

SYSTEMAATTINEN LÄHESTYMISTAPA

Riippumaton bluesign® systeemi perustuu lähestymistapaan, jolla pyritään minimoimaan kaikki ympäristölle koituvat vaikutukset koko tuotantoketjussa. Varmistamme toiminnassamme, että kaikki tuotannossa käytettävät raaka-aineet on tarkistettu ja tutkittu jo ennen tuotannon aloittamista. Toisin sanottuna sen sijaan, että testaisimme vain lopullisen tuotteen turvallisuutta, bluesign® systeemi alkaa jo tuotantoketjun alkuvaiheesta. Tämän mukaisesti raaka-aineiden toimittajat, valmistajat ja brändit joutuvat käymään läpi tiukan testauksen bluesign® määräysten täyttymisen varmistamiseksi.

BLUESIGN® MERKIN KRITEERIT

Bluesign® systeemi asettaa konkreettiset kriteerit jokaiselle tuotantoasteelle yksityiskohtaisten riskien arvioimiseksi. Ottaen huomioon viisi bluesign® periaatetta nämä kolme kriteeriä varmistavat mahdollisimman kestävän tuotannon koko tekstiilien tuotantoketjussa:
Kriteerit raaka-aineille
Kriteerit valmistusprosessille
Kriteerit valmiille tuotteelle

Lue lisää bluesign® ohjelmasta

10% alennus ensimmäisestä tilauksesta!