Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksille ja aina ilmainen 14 päivän palautus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

super.natural materiaalit ja hoito-ohjeet

Villan laatu arvioidaan mittaamalla villakuidun kestävyyttä. Tämä tarkoittaa, että mitä ohuempaa kuitu on, eli pehmeämmältä se tuntuu, niin sitä korkeampaa on sen laatu. super.natural käyttää hienolaatuista merinovillaa, jonka mittausarvo on 17 mikronia. Vertailun vuoksi tavallinen villa on arvoltaan 30-50 mikronia.

Merinosekoite siirtää kosteutta nopeammin kuin 100% merinovilla. Hyötyäkseen merinovillan antibakteerisista ominaisuuksista tarvitaan merinovillaa vain noin 30% osuus käytetystä materiaalista. Sekoitemateriaalin nopea kosteudensiirtokyky vähentää bakteerien määrää bakteerien lisääntymiselle otollisen kosteuden vähentyessä. Epämiellyttävät hajut pääsevät kehittymään sekoitemateriaalissa selvästi hitaammin. Ikävistä hajuista ei tarvitse huolehtia hikiliikunnassa eikä useiden käyttökertojen jälkeen.

super.natural tuotteet voi lähes aina pestä 40° pesuohjelmassa ja ne voi rumpukuivata. Tarkista kuitenkin pesuohje, silä muutamassa super.natural tuotteessa ylin pesulämpötila on 30°. Toisin kuin 100% merinovillatuotteet super.natural tuotteita voi hoitaa ihan kuin mitä tahansa muita tavallisia vaatteita ilman riskiä kutistumisesta tai reikiintymisestä. Mikäli haluaa maksimoida villan hajuttomuutta edistävien entsyymien säilyttämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla voi käyttää pesuaineena villalle tarkoitettua pesuainetta.

Lisää tietoa super.natural tuotteiden hoito-ohjeista.

Vastuullinen tuotanto

Mulesing on erityisesti Australiassa käytössä oleva toimenpide, joka tehdään lampaille loiseläinten aiheuttamien ongelmien välttämiseksi. Toimenpiteessä lampaan peräaukon ympäriltä poistetaan ihoa. Toimenpide on erittäin kivulias ja hyvin kiistanalainen aihe lampaankasvatuksessa. Mulesing-toimenpiteen ehkäisemiseksi super.natural tuotteiden villa tuotetaan yksinomaan Afrikassa, jossa kyseisiä loiseläimiä ei esiinny eikä mulesing-toimenpiteelle ole tarvetta. super.natural tuotteissa ei siis käytetä mulesing-villaa.

super.natural on riippumattoman bluesign® ohjelman partneri ja super.natural tuotteiden valmistusprosessia valvotaan näin ulkoisen osapuolen toimesta eri vaiheissa erilaisin testauksin. Bluesign® ohjelman tarkoituksena on minimoida kaikki ympäristölle koituvat vaikutukset tuotantoketjussa ja taata työ- sekä kuluttajaturvallisuus.

Lisää tietoa bluesign® ohjelmasta ja super.natural tuotteiden vastuullisuudesta.

10% alennus ensimmäisestä tilauksesta!